Beauty Booster Box | Skin Control

Ervaar de ultieme beauty boost voor de huid met de limited edition gift set.

Verwen je huid met het beste wat Body&Bess te bieden heeft voor een gezonde, stralende teint.

Inhoud:
1x Skin Control Mask (25ml)
1x Skin Control Serum (15ml)

Het Skin Control Mask revitaliseert de (onzuivere) huid met zijn meervoudige werking. Onzuiverheden (talg, sebum…) die diep in de poriën ophopen, worden geabsorbeerd en doeltreffend weggewerkt zonder de huidbarrière te beschadigen. Antioxidanten van frambozen en duindoornbessen beschermen de huid en zorgen bovendien voor een opspannend effect van de gelaatscontouren.

Gebruiksaanwijzing: Breng het masker aan met een maskerpenseel in een dunne maar niet-transparante laag. Laat het masker ongeveer 10/15 minuten op de huid. Wanneer het masker volledig opgedroogd is, kan het met de vingertoppen worden af gegomd.

Hoe zie je dat het masker goed werd aangebracht en zijn werking geeft?
Na het aanbrengen is het masker vochtig en glanzend. Na de inwerktijd van 10-15 minuten wordt het masker mat en droog qua uitzicht en kan het afgegomd worden.

Het Skin Control Serum is de natuurlijke botox voor de talgklier. De talgklier werking wordt vertraagd waardoor er minder sebum vrij komt. Ontstekingen verminderen en verdwijnen maar ook opstoten van acné blijven onder controle.

Gebruiksaanwijzing: Breng een pompje van het serum 2x daags aan tot er beterschap merkbaar is. (Dit kan plaatselijk of op het volledige gelaat). Vervolgens onderhoud je de behandeling 1x per dag.

41,95 €