Depilève Folisan

Weg met ingroeiende haartjes en huidirritaties!

De actieve ingrediënten in deze lotion zijn afkomstig van aspirinezuur, aangepast voor cosmetische toepassingen. De lotion bestrijdt zeer effectief ingroeiende haren (een veelvoorkomend probleem in de liesstreek na het ontharen van de bikinilijn), roodheid en huidirritaties.

Het product kan zowel door vrouwen als door mannen gebruikt worden. Mannen kunnen Folisan aanbrengen in geval van ingroeiende baard- en nekharen. Vrouwen kunnen Folisan gebruiken op de bikinilijn, de benen, de oksels en het gelaat. De lotion zorgt voor een zachte peeling waardoor de vernieuwing van het huidweefsel bevorderd wordt en de huid er bovendien jonger uitziet. Resultaat is dat de haartjes gemakkelijker doorbreken en niet onderhuids ingroeien.

Gebruiksaanwijzing

  • Scheren: gebruik dagelijks na het scheren als een aftershave.
  • Harsen: breng 2 keer per dag aan, ideaal na een douche of een bad, tot wanneer de haartjes terug door het huidoppervlak gegroeid zijn en dus niet meer kunnen ingroeien. Kan en mag ook meteen na de ontharing aangebracht worden om ontstekingen van haarfollikels te voorkomen.
    De fles met een wattenschijfje gebruiken, de roll-on gewoon op de huid rollen.
  • Elektrisch ontharen: gebruik meteen na de behandeling om roodheid en irritatie te verminderen.

Aanbevelingen

  • Niet geschikt voor personen die allergisch zijn voor aspirinezuur.
  • Niet geschikt voor zwangere vrouwen.
  • Vermijd zonnebaden onmiddellijk na het gebruik van Folisan en gebruik bovendien een zonnecrème met een hogere beschermingsfactor op de behandelde plaatsen.
  • Bij koude temperaturen kristalliseert het aanwezige salicylzuur en kan je witte kristallen opmerken in de fles. Dat is normaal en zeker niet problematisch. Eens terug op kamertemperatuur lost het salicylzuur weer op en verdwijnen de kristallen.

Kies een variant:

Vanaf 7,70 €